Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σχετικά με εμάς

Η Cablenet Communication Systems PLC, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες Διαδικτύου, Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες Τηλεόρασης με πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Η Cablenet, έχει καταφέρει να κτίσει ένα μοναδικό δίκτυο τηλεπικοινωνιών προσφέροντας ταχύτητες ευρυζωνικής πρόσβασης από 200Mbps μέχρι και Gigabit ταχύτητες, ενώ υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλαπλά τηλεοπτικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD).

Παρέχοντας πολύ υψηλές ταχύτητες σε πολύ προσιτές τιμές, η Cablenet προσφέρει σε οικιακούς πελάτες το καλύτερο “value for money” στην αγορά της ευρυζωνικής πρόσβασης και των προσαρμοσμένων υπηρεσιών με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η Cablenet προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες όλων των επιπέδων επιχειρηματικών πελατών, είτε πρόκειται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες διασύνδεσης σημείων με κεντρικά γραφεία (Point-to-Point και Point-to-Multipoint), τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, υπηρεσίες Cloud και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

Η Cablenet πρωτοπορεί λόγω της εξελιγμένης τεχνολογικής υποδομής της, του εκπαιδευμένου προσωπικού της και την εισαγωγή καινοτόμων εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας στην Κυπριακή αγορά.

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Cablenet που αποτελείται από περισσότερους από 400 υπαλλήλους, όντας άριστα εκπαιδευμένο, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα ή απορία των πελατών.

Τέλος, η Cablenet διατηρεί Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα την Πάφο και την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπου οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία που επιθυμούν ή να εξυπηρετηθούν για την υπηρεσία Cablenet που ήδη έχουν, πάντοτε με τον καλύτερο και πιο ποιοτικό τρόπο εξυπηρέτησης.

2022

2 years ago

(Μάϊος) To Purple Max Mobile είναι εδώ και οι συνδρομητές της Cablenet, μπορούν να τα έχουν όλα unlimited. Η Cablenet φέρνει την ανατροπή προσφέροντας τα πάντα χωρίς περιορισμούς σε λεπτά ομιλίας, SMS και data.

2022

2 years ago

(Μάϊος) Η Cablenet λανσάρει το Purple Max Internet, όπου οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ταχύτητα του Internet ποτέ ξανά, αφού θα έχουν την αυτόματη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα δικτύου για πάντα (έως και 1Gbps).

2020

4 years ago

(Αύγουστος) Η Cablenet από Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (LTD) μετατρέπεται σε Δημόσια Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (PLC) και εισάγεται επισήμως στο Χρηματιστήριο της Μάλτας.

2020

4 years ago

(Ιούνιος) Νέος CEO για την Cablenet, o κ. Γιάννος Μιχαηλίδης. Με επιτυχή διεθνή εμπειρία άνω των 27 ετών στη διοίκηση εταιρειών τηλεπικοινωνιών, έχει οριστεί να αναλάβει το ρόλο του CEO στην Cablenet από τις 15 Ιουνίου. Μετά από 14 χρόνια στο τιμόνι της Cablenet, ο κ. Νικόλας Σιακόλας παραδίδει τη θέση του CEO στον κ. Γιάννο Μιχαηλίδη.

2019

5 years ago

(Ιούλιος) Αφετηρία για την ένταξη της Cablenet στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου. Η Cablenet σημαδοτεί την έναρξή της για το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που έρχεται.

2018

6 years ago

(Μάρτιος) Η Cablenet πιστοποιείται από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης με 4 διεθνή πρότυπα ISO.
ISO9001:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, ISO45001:2018 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγείας, ISO27001:2013 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών, ISO22301:2012 Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας.

2016

8 years ago

(Μάϊος) Η Cablenet αφήνει πίσω της την εποχή της αναλογική τηλεόρασης. Η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση είναι ένα μεγάλο βήμα προς την εξέλιξη της Cablenet όσον αφορά το τηλεοπτικό επίπεδο και περιεχόμενο.

2014

10 years ago

(Σεπτέμβριος): Επικυρώνεται η στρατηγική συμφωνία με την GO plc μετά την απαραίτητη έγκριση από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, η GO plc, ο πρώτος πάροχος quad play στην αγορά της Μάλτας, ολοκλήρωσε την εξαγορά του 25% της Cablenet.

2014

10 years ago

(March): Cablenet announces that it has reached a strategic share purchase agreement with GO plc company based in Malta.

2013

11 years ago

(Σεπτέμβριος): Η Cablenet κατέχει το 16,2% της αγοράς ευρυζωνικών συνδέσεων, μια σημαντική αύξηση της τάξης του 1% συγκριτικά με το 4ο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με το στατιστικό δελτίο Σεπτεμβρίου 2013 του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) για την παρακολούθηση της Αγοράς Ευρυζωνικής Πρόσβασης.

2012

12 years ago

(Ιούλιος): Η Cablenet πρωτοπορεί για άλλη μια φορά προσφέροντας οικιακό πακέτο με πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητα μέχρι και 100Μ, το γρηγορότερο με διαφορά οικιακό πακέτο στην αγορά!

2012

12 years ago

(Ιούνιος): H Cablenet στηρίζει την Κυπριακή προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως Χρυσός Χορηγός. Τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες υπερυψηλών ταχυτήτων προσφέρονται από την Cablenet στο Συνεδριακό Κέντρο και στα γραφεία της Γραμματείας της Κυπριακής Προεδρίας.

2012

12 years ago

(Απρίλιος): Η Cablenet ανοίγει το 2ο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών  στη Λευκωσία, το οποίο είναι το  4ο κέντρο της εταιρίας στη Κύπρο.

2011

13 years ago

(Μάρτιος): Η Cablenet για άλλη μια φορά εκπλήσσει τους λάτρεις των υψηλών ταχυτήτων Ίντερνετ με την εξαγγελία πακέτου υπηρεσιών ταχύτητας πρόσβασης Ίντερνετ μέχρι και 40Μ!

2010

14 years ago

(Δεκέμβριος): Πακέτο με ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέχρι και 20Μ, για 1ηφορά στην Κύπρο, μόνο από την Cablenet!

2008

16 years ago

Από το 2008: Συνεχίζεται η επέκταση του καλωδιακού δικτύου της Cablenet. Στα μέσα του χρόνου η εταιρία πρωτοπορεί στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο προσφέροντας δραματικά αυξημένες ταχύτητες στο διαδίκτυο, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές επενδύσεις τόσο σε διεθνή χωρητικότητα όσο και στα εγχώρια δίκτυα. Από τότε, η Cablenet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών υπηρεσιών, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες τόσο των οικιακών χρηστών, όσο και στις ανάγκες όλων των επιπέδων επιχειρηματικών πελατών συνδυάζοντας τρεις τεχνολογίες: οπτικές ίνες, ομοαξονικά καλώδια και τηλεφωνικά καλώδια μέσω DSL.

2007

17 years ago

(Δεκ 2007): Η Cablenet λανσάρει το προϊόν talk+surf+view, το πρώτο triple-play προϊόν στην τοπική αγορά, το οποίο συνδυάζει αναλογική τηλεόραση, σταθερή τηλεφωνία και πρόσβαση με ψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο μέσω μίας σύνδεσης.

2007

17 years ago

Ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της επέκτασης του ιδιόκτητου δικτύου ομοαξονικών καλωδίων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

2006

18 years ago

(Αύγουστος): Η Cablenet εξαγοράζεται εξ’ ολοκλήρου από τον Όμιλο Εταιριών C.N. Shiacolas (CNS).

2003

21 years ago

H Cablenet αρχίζει τις εργασίες της με σκοπό την παροχή καλωδιακής τηλεόρασης στην Κύπρο.

Accessibility Toolbar