Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post article placeholder

Ανακοίνωση για είσοδο στα καταστήματα της Cablenet

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης, σχετικά με την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, για την είσοδο στο κατάστημα σε πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω απαιτείται η προσκόμιση SafePass. Σημειώνεται ότι για το SafePass, οι πολίτες ηλίκίας 12 ετών και άνω πρέπει να προσκομίσουν ένα από τα παρακάτω αποδεικτικά:
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού. Επίσης, οι πολίτες μπορούν να προσκομίσουν την Κάρτα Εμβολιασμού που έλαβαν από τα εμβολιαστικά κέντρα.
  • Αποδεικτικό στοιχείο ότι έχουν νοσήσει από τον COVID-16 τους τελευταίους 6 μήνες. Επίσης, μπορούν να προσκομίσουν το γραπτό μήνυμα αποδέσμευσης που έλαβαν στο κινητό του από το Υπουργείο Υγείας.
  • Αρνητική εργαστηριακή εξέταση με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών ή αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.
Επίσης, μπορεί  να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο το Ψηφιακό Πιστοποιητικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate).

Accessibility Toolbar