Στην Cablenet λαμβάνουμε σοβαρά την ευθύνη που έχουμε όλοι για την προστασία του πλανήτη μας. Παράλληλα, σε συνέχεια των μέτρων προστασίας που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης σαν Οργανισμός, λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ορθής πρόληψης για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης.

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας και επιλέγουμε ηλεκτρονικό λογαριασμό, ώστε να λαμβάνουμε με ασφάλεια το λογαριασμό μας, μέσω του email μας, χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώνεται και να στέλνεται στο σπίτι, μέσω των Ταχυδρομείων.

Σημειώνεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020 θα υπάρχει χρέωση για την έκδοση και αποστολή εκτυπωμένου λογαριασμού.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα δίνοντας μας μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε να λαμβάνετε μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρχει μηνιαία χρέωση €1,50 για την έκδοση και αποστολή του εκτυπωμένου λογαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε που μαζί κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και πιο ασφαλή!

*Mandatory Field / *Υποχρεωτικό πεδίο

Μείνετε σε επαφή μαζί μας!

Η Cablenet θα σας ενημερώνει για πληροφορίες που αφορούν στη συνδρομή σας, την τιμολόγησή σας και για τυχόν διακοπή των υπηρεσιών σας, ανεξαρτήτως των πιο πάνω επιλογών σας.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας, ανά πάσα στιγμή, αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε κατάστημα μας ή τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 130.

 

Μενού