Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Έλα στην Cablenet και γίνε μέλος της μεγάλης μας ομάδας

Έλα Στην Cablenet

Στην Cablenet, επιλέγουμε προσεκτικά τους καταλληλότερους συνεργάτες που ενστερνίζονται τις αξίες της Εταιρείας μας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την επιτυχία μας, καθώς πιστεύουμε ότι το προσωπικό μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο.

Σε καλωσορίζουμε να εξερευνήσεις την ευκαιρία να ενταχθείς στη σύγχρονη και διαρκώς εξελισσόμενη ομάδα μας, όπου οι προκλήσεις θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής επαγγελματικής σου ζωής.

Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού σου ταξιδιού στην Cablenet, θα έχεις πολλά να μάθεις, ξεκινώντας από τη Φιλοσοφία, τις Αξίες και την Κουλτούρα της Εταιρείας μας. Στην Cablenet, υιοθετούμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και δίνουμε προτεραιότητα στον ανθρώπινο παράγοντα. Το Όραμα και η Αποστολή μας, που συνοψίζονται στο “Cablenet for a Better Life”, μαζί με τις βασικές μας Αξίες “Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε το κατεστημένο (status quo)!”, “Προσφέρουμε εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης ή τίποτα!” και “Η ακεραιότητα και το ήθος μας είναι ακλόνητα!” μας καθοδηγούν σε κάθε βήμα, αποτελώντας τα θεμέλια της Cablenet.

Καθώς σκέφτεσε να γίνεις μέλος της Cablenet, αναμένουμε ότι αυτές οι αξίες θα εμπλουτίσουν την επαγγελματική σου ανάπτυξη και εξέλιξη.

Επενδύουμε Σε Σένα!

Οικογενειακή Και Εργασιακή Ζωή

Δώρο Γάμου

Η Εταιρεία προσφέρει θερμά ένα γενναιόδωρο δώρο για να γιορτάσει μαζί σου το γάμο σας

Γιορτάζουμε Την
Αγάπη

Για την τόσο ξεχωριστή σας μέρα, σου προσφέρουμε γαμήλια άδεια για 5 εργάσιμες ημέρες

Νεογέννητο Στην Οικογένεια

Η Εταιρεία σου προσφέρει με χαρά δώρο για το καλωσόρισμα στον κόσμο, του νέου μέλους της οικογένειας σας

Ξεκουράσου Και
Γέμισε Μπαταρίες

Εκμεταλλεύσου την παρατεταμένη ετήσια άδεια μετ’ αποδοχών που προσφέρουμε και βρες ξανά την ισορροπία σου

Ενδυναμώνοντας
Τους Πατέρες

Η πολιτική άδειας πατρότητας που προσφέρουμε εξασφαλίζει πλήρη μισθό με κατάλληλες ρυθμίσεις

Ενδυναμώνοντας
Τις Μητέρες

Μια ολοκληρωμένη πολιτική άδειας μητρότητας που εξασφαλίζει πλήρη μισθό με κατάλληλες ρυθμίσεις και επιπρόσθετη παράταση μειωμένου ωραρίου εργασίας

Ενδυναμώνοντας
Τους Γονείς

Υποστηρίζουμε τους γονείς προσφέροντας διευκολύνσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της μετάβασης του παιδιού στο δημοτικό, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της ομαλής προσαρμογής του στο νέο περιβάλλον

Ενδυναμώνοντας
Όλους

Εξαιρετικά ετήσια πάρτι, οικογενειακές συγκεντρώσεις, παιδικά πάρτι και συναρπαστικές καλοκαιρινές εξορμήσεις

Ευημερία

 • Διασφάλισε το μέλλον σου με το ολοκληρωμένο ασφαλιστικό μας πρόγραμμα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ασφάλεια ζωής και επιδόματα σοβαρών ασθενειών
 • Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία σου με την κάλυψη Ιατροφαρμακευτικής Ασφάλισης
 • Φροντίζοντας για εσένα με άδεια ασθενείας μετ’ αποδοχών, διασφαλίζοντας ότι η ευημερία σου παραμένει κορυφαία προτεραιότητα
 • Ως Εργοδότης Ισότητας, είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της ίσης μεταχείρισης, των ίσων ευκαιριών και του σεβασμού της διαφορετικότητας σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων μας

Ανάπτυξη

 • Επενδύουμε στο ταξίδι ανάπτυξης με εκπαιδεύσεις και διαλέξεις που εμπνέουν
 • Ξεκλειδώνουμε δρόμους προς την επιτυχία με άφθονες ευκαιρίες καριέρας

Πρόσθετα Προνόμια Και Παροχές

 • Υβριδικό μοντέλο εργασίας
 • Δωρεάν υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας
 • 13ος μισθός
 • Φιλοδώρημα συνδεδεμένο με την απόδοση
 • Αποκλειστικές εκπτώσεις από καταστήματα και υπηρεσίες συνεργατών

Εκδήλωσε Το Ενδιαφέρον Σου

Διαδικασία Πρόσληψης

Βήμα 1

Ανακάλυψε την θέση εργασίας που σου ταιριάζει:

Εξερεύνησε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Εταιρεία μας. Αναζήτησε ανάμεσα σε μια ποικιλία επαγγελματικών προσφορών, από θέσεις που αποτελούν το ξεκίνημα της καριέρας σου, μέχρι και θέσεις που απαιτούν εμπειρία και εξειδίκευση.

Βήμα 2

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου:

Εάν βρεις μια θέση που σε ενδιαφέρει, υπέβαλε την αίτησή σου μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που παρέχουμε. Μόλις λάβουμε την αίτησή σου, και εφόσον πληρούνται τα κριτήρια, ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 20 εργάσιμων ημερών.

Βήμα 3

Αξιολόγηση:

Θα έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις την καταλληλότητά σου για τη θέση μέσω μίας ή δύο συνεντεύξεων με μέλη της ομάδας μας ή και κάποια tests όπου απαιτείται. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων ή tests, θα έχεις την ευκαιρία να μας δείξεις τις ικανότητές σου, την εμπειρία σου και τον τρόπο με τον οποίο ταιριάζεις στην ομάδα μας.

Βήμα 4

Πρόταση εργοδότησης:

Αν είσαι το ιδανικό άτομο για τη θέση, θα λάβεις μια πρόταση εργοδότησης από εμάς. Η πρόταση εργοδότησης θα επικεντρώνεται σε δίκαιες αμοιβές και ολοκληρωμένες παροχές, προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Accessibility Toolbar