Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post article placeholder

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Cableview on demand!

Μη χάσετε τη φανταστική Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cablenet! Απολαύστε τις πρώτες 3 ταινίες της επιλογής σας με μόνο €0,01 τη μία από τις 23 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016! xmas2016vod_gr Οδηγίες Ενεργοποίησης Cableview on Demand
  1. Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή με το modem χρησιμοποιώντας το καλώδιο Ethernet που σας έχει δοθεί με τον αποκωδικοποιητή ή/και το modem σας (σε περίπτωση που δεν έχετε καλώδιο Ethernet, αποταθείτε σ’ ένα από τα καταστήματα της Cablenet).
  2. Βεβαιωθείτε ότι ο αποκωδικοποιητής είναι στην λειτουργία VOD (για να το ελέγξετε αυτό, πηγαίνετε στην επιλογή »Ρυθμίσεις» στο μενού του αποκωδικοποιητή, έπειτα στην επιλογή »Λειτουργία Συστήματος» και επιλέξτε »VOD Λειτουργία»).
  3. Ελέγξετε για την επιτυχή σύνδεση του αποκωδικοποιητή με το δίκτυο, μέσω των 4 εικονιδίων που εμφανίζονται στην πάνω αριστερά γωνία της οθόνης στο μενού. Για σωστή λειτουργία, όλα τα εικονίδια πρέπει να έχουν πορτοκαλί απόχρωση (εάν υπάρχει πρόβλημα, κάποια θα είναι γκρίζα ή κόκκινα).
Για να ενοικιάσετε τώρα τις αγαπημένες σας ταινίες και να επωφεληθείτε αυτής της φανταστικής προσφοράς, καλέστε στο 130 για ενεργοποίηση της υπηρεσίας VOD.

Accessibility Toolbar